Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü görmek

Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü görmek

Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, refaha erileceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilavı karıştırmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, onu borçtan kurtaracağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş pirinç pilavı görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Rüyada pirinç pilavının döküldüğünü görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış pirinç pilavı görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı dökmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Rüyada pirinç pilavı kusmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyada pirinç pilavı kavururken ocağın altından kavrulmuş pilav heryerden akarak dökülmesi ama tencerede ayrı kavrulmuş pirinç var