Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasalı börek görmek

Rüyada pırasalı börek görmek

Rüyada pırasalı börek görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada pırasalı börek gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada pırasalı börek yemek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, refahının ve varlığının artacağına inanılır.

Rüyada pırasalı börek görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pırasa yıkamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırasa satın almak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ pırasa yemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük pırasa görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada pırasa koparmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments