Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye pilav yemek

Rüyada fasulye pilav yemek

Rüyada fasulye pilav yemek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada fasulye pilav yemek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Rüyada taze fasulye pilav yemek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hayatının alt üst olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada fasulye pilav yemek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalettir.

Rüyada fasulye pilav görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, onun zamanını çalacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments