Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piknik yaptığını görmek

Rüyada piknik yaptığını görmek

Rüyada piknik yaptığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada piknik yaptığını gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ormanda piknik yapmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Rüyada piknik tüpünün patladığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada piknik gitmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Rüyada piknik yapmaya gitmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, işlerin aksayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırda piknik yapmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments