Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle pikniğe gitmek

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek çok kötü günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pikniğe gitmek için hazırlanmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle pikniğe gitmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla pikniğe gitmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık pikniğe gitmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla pikniğe gitmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada piknik gitmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pikniğe gidememek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments