Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta piknik yapmak

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret etmektedir.

Rüyada denizde piknik yapmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikte piknik yapmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle piknik yapmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada dere kenarında piknik yapmak ekmek ve dünya malı alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada gece piknik yapmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalettir.

Rüyada dağda piknik yapmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments