Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piknik gitmek

Rüyada piknik gitmek

Rüyada piknik gitmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kötü günlerin geride kalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada piknik gitmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Rüyada pikniğe gidememek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla pikniğe gitmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle pikniğe gitmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada arabayla pikniğe gitmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada piknik yapmaya gitmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık pikniğe gitmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, canlanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada piknik gitmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments