Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama aramak

Rüyada pijama aramak

Rüyada pijama aramak razı geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Rüyada pijama aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada pijama aramak en zor zamanda yalnız kalacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada saten pijama görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bordo pijama görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk pijama görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mor pijama görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada beyaz pijama giymek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah pijama görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments