Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pijama görmek

Rüyada siyah pijama görmek

Rüyada siyah pijama görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada siyah pijama gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada siyah pijama giymek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada siyah pijama görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işarettir.

Rüyada pijama satmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeni pijama almak başarı ve zenginlik getireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pijama giydiğini görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli pijama görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu pijama görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, isteklerinin erteleneceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo pijama görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments