Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada permatik almak

Rüyada permatik almak

Rüyada permatik almak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada permatik almak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada saçına perma yaptırmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı perma yaptırmak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada saçını perma yaptırmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada perma yapmak büyük bir ortaklık yapılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada permatik almak umutlarının bitmesine sebep olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Rüyada saça perma yapmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada saça perma yaptırmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kazancının eksileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç perma yaptırmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments