Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde toplamak

Rüyada perde toplamak

Rüyada perde toplamak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada perde toplamak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada perde toplamak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Rüyada mor perde görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde asıldığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski perde görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada balkonda perde görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül perde takmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, adının yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde çalmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, dilediği gibi yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Rüyada saten perde görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments