Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye tırmanmak

Rüyada pencereye tırmanmak

Rüyada pencereye tırmanmak yeni bir yol tutulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada pencereye tırmanmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada pencereye tırmanmak ömrün uzun olmasına, hayal edilen eve kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden tırmanmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, birçok engelin aşılacağına, içinin de rahat edeceğine delalettir.

Rüyada balkondan tırmanmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Rüyada yamaç tırmanmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yukarı tırmanmak sorunların üstüste geleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuş tırmanmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, dertlerin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments