Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma görmek

Rüyada yazma görmek

Rüyada yazma görmek hayatının iplerini eline alacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada yazma gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada mavi renk yazma görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yazma tülbent görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Rüyada beyaz yazma almak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mavi yazma takmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada yazma yemeni görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Rüyada al yazma görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada birinden yazma almak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada oyalı yazma örtmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments