Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe mobilya görmek

Rüyada pembe mobilya görmek

Rüyada pembe mobilya görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe mobilya gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Rüyada pembe mobilya görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi mobilya görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mobilya almak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir.

Rüyada mobilyaları değiştirmek herkesin şaşırtılacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada güzel mobilyalar görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mobilya mağazası görmek ticaretinin gelişeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments