Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından irin aktığını görmek

Rüyada ayağından irin aktığını görmek

Rüyada ayağından irin aktığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, para sahibi olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağından irin aktığını gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada ayağından irin aktığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek işinin ehli olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, moralinin yükseleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada elinden irin aktığını görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments