Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçeli birini görmek

Rüyada peçeli birini görmek

Rüyada peçeli birini görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peçeli birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Rüyada peçeli adam görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada peçe taktığını görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, başarılarını arttıracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada peçe takmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara peçeli kadın görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah peçe görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara peçe görmek onun zamanını çalacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments