Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü peçeli kadın görmek

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü peçeli kadın gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada peçeli kadınlar görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, azalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada kara peçeli kadın görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, farklı şeyler deneyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada peçeli kadın görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada peçe taktığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada peçeli adam görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments