Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah peçe görmek

Rüyada siyah peçe görmek

Rüyada siyah peçe görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah peçe gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada siyah peçe takmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah peçe görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek çok para kazanılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet eder.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada peçe taktığını görmek yorulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada peçeli kadınlar görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada peçeli birini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments