Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarlamacı görmek

Rüyada pazarlamacı görmek

Rüyada pazarlamacı görmek masraflarının azalacağına, güveninin artacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kısa sürede başarısının artacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada pazarlamacı gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada pazardan mısır aldığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazardan oyuncak almak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada pazardan taze fasulye almak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada pazarda meyve almak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kafasının boşalacağına inanılır.

Rüyada pazardan kıyafet almak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazara gitmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Rüyada pazarlamacı görmek çok mutlu olunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada gece pazara gitmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments