Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan kıyafet almak

Rüyada pazardan kıyafet almak

Rüyada pazardan kıyafet almak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazardan kıyafet almak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada kıyafet pazarı görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazarda kıyafet almak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan kıyafet almak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada pazar sepeti görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada pazara gitmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda meyve görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada pazardan bezelye almak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan yeşillik almak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments