Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan elma almak

Rüyada pazardan elma almak

Rüyada pazardan elma almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada pazardan elma almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada pazardan elma almak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazarda elma görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada pazarda olmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada pazardan nar almak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pazar gitmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret eder.

Rüyada halk pazarı görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada elbise pazarı görmek rakiplerin geride bırakılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments