Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan şeftali almak

Rüyada pazardan şeftali almak

Rüyada pazardan şeftali almak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, stresten uzaklaşılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada pazardan şeftali almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada pazardan şeftali almak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada dalından şeftali toplamak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çilek ve şeftali görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacında şeftali görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali suyu sıkmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şeftali çekirdeği görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, işlerin kara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı dikmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments