Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından ameliyat olmak

Rüyada ayağından ameliyat olmak

Rüyada ayağından ameliyat olmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, malların artacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada ayağından ameliyat olmak hayır vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak hayatının bir anda renkleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ameliyatı görmek kederinin dağılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada kolundan ameliyat olmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun ameliyat olduğunu görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments