Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını görmek

Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını görmek

Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer mutfak tezgahı görmek terslik yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada mutfak tezgahını temizlemek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mutfak tezgahı görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Rüyada mutfak tezgahı temizlemek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak tezgah görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebze tezgahı görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalet eder.

Rüyada tezgahta balık görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, başına türlü işler geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments