Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla yemek yemek

Rüyada patronuyla yemek yemek

Rüyada patronuyla yemek yemek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronuyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada patronuyla yemek yemek elini haramdan uzak tutacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla yemek yemek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada patronla yemek yediğini görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patrondan tokat yemek masraflarının azalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patrondan fırça yemek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla yemek yemek onların bir adım önüne geçeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada patrondan azar yemek maddi sorumluluklarının artacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada patronundan tokat yemek acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments