Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu misafir etmek

Rüyada patronu misafir etmek

Rüyada patronu misafir etmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kısmetinin açık olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronu misafir etmek gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada patronu misafir etmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş patronunu görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Rüyada patrondan tokat yemek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada patronla yürümek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada patronunu öldürmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments