Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronundan azar işitmek

Rüyada patronundan azar işitmek

Rüyada patronundan azar işitmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, uzak bir yola gidileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada patronundan azar işitmek gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada patrondan azar işitmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, rahat rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada patronundan azar işitmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Rüyada hocadan azar işitmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada amirden azar işitmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden azar işitmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada babadan azar işitmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynanadan azar işitmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada öğretmenden azar işitmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments