Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona aşık olmak

Rüyada patrona aşık olmak

Rüyada patrona aşık olmak şansın ve kısmetin açılacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada patrona aşık olmak gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada patrona aşık olmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrona yardım etmek sağlığın da bozulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada patrona kahve yapmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada patrona kızmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrona bağırmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada patrona yemek vermek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada patrona çay vermek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Rüyada patrona sarıldığını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments