Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan soymak

Rüyada patlıcan soymak

Rüyada patlıcan soymak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada patlıcan soymak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada patlıcan soymak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak darlığa düşeceğine, hayatın kolaylaşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el derisi soymak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada derini soymak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar soymak sıkıntılar son bulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elin derisini soymak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut soyduğunu görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments