Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan satın almak

Rüyada patlıcan satın almak

Rüyada patlıcan satın almak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan satın almak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada patlıcan satın almak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, şansının geri döneceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan dolması yemek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sabrını zorlayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada topak patlıcan görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sağlığın da bozulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek kalbini kıracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı yemek yemek büyüyeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada patlıcanlı kebap yemek verilen sözlerin tutulamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments