Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan dolması yemek

Rüyada patlıcan dolması yemek

Rüyada patlıcan dolması yemek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaşam standartlarının artacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan dolması yemek gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada patlıcan dolması yemek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan dolma yemek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan dolma görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan dolması görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments