Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan karnıyarık görmek

Rüyada patlıcan karnıyarık görmek

Rüyada patlıcan karnıyarık görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan karnıyarık gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Rüyada patlıcan karnıyarık görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Rüyada karnıyarık yediğini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnıyarık yaptığını görmek düşmanlarını kaybetmeye, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnıyarık yemeği görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada karnıyarık pişirmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işarettir.

Rüyada karnıyarık yapmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnıyarık görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada karnıyarık yemek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments