Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru biber patlıcan görmek

Rüyada kuru biber patlıcan görmek

Rüyada kuru biber patlıcan görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada kuru biber patlıcan gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuru biber patlıcan görmek kariyer edineceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada biber patlıcan toplamak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada biber ve patlıcan görmek sırtının yere gelmeyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan biber kurutmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada biber patlıcan görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments