Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan dolması görmek

Rüyada patlıcan dolması görmek

Rüyada patlıcan dolması görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kavgaların büyüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, ancak yılmayacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan dolması gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Rüyada patlıcan dolması yemek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan biber dolması görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek bir ömür olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan dolma yemek sermayesinin harcandığına değeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan dolması görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek küskünlüklerin oluşacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Rüyada dolmalık patlıcan görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments