Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan biber dolması görmek

Rüyada patlıcan biber dolması görmek

Rüyada patlıcan biber dolması görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, endişelerinden kurtulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan biber dolması gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada patlıcan biber dolması görmek yeni bir araba satın alınacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmalık patlıcan görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan dolması görmek takdir toplayacak işler yapacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada patlıcan dolma yemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek insanların takdirini kazanacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek şansa, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan dolma görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments