Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesli tavuk görmek

Rüyada patatesli tavuk görmek

Rüyada patatesli tavuk görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisi paralayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada patatesli tavuk gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada patates tavuk görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patatesli tavuk görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates haşlamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmıs patates görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkarmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil patates tarlası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada pazardan patates almak eğitim konusunda bir adım atılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden patates almak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments