Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmıs patates görmek

Rüyada kızarmıs patates görmek

Rüyada kızarmıs patates görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada kızarmıs patates gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada kızarmış patates yemek görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağda patates kızartmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış patates yemek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada patates kızartmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada patates kızartması yemek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yanmış patates kızartması görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kızarmıs patates görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates kızartması görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments