Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates tavuk görmek

Rüyada patates tavuk görmek

Rüyada patates tavuk görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada patates tavuk gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada patates tavuk görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada patatesli tavuk görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada patates koparmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada patates satmak şansının artacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı patates yemeği görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan patates almak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına, karlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada patates haşladığını görmek geleceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada patates ve biber kızartması görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments