Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine poğaça vermek

Rüyada birine poğaça vermek

Rüyada birine poğaça vermek sorunlarının azalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, rızkın genişleyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulur.

Rüyada birine poğaça vermek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada poğaça hamuru görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça simit görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mayalı poğaça görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada peynirli poğaça yemek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kek poğaça görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş poğaça görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamlı poğaça görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada kete poğaça görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments