Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates toplarken görmek

Rüyada patates toplarken görmek

Rüyada patates toplarken görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iyi halinin kalmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates toplarken gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada patates toplarken görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına inanılır.

Rüyada patates satın aldığını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu patates görmek yeni işler alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates haşlama görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada fırında patates görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada pazarda patates görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işarettir.

Rüyada patates doğradığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıymalı patates görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments