Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates tarlası görmek

Rüyada patates tarlası görmek

Rüyada patates tarlası görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada patates tarlası gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada tarlaya patates ekmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada patates toplamak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada patates tarlası görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates tarla görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yeşil patates tarlası görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş patates yemek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu patates görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, atılım yapacağına delalettir.

Rüyada tuzlu patates yemek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments