Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu patates görmek

Rüyada kurtlu patates görmek

Rüyada kurtlu patates görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yeni alanlara yöneleceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu patates gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kurtlu patates görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış patates görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, zorlukların baş göstereceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Rüyada patatesli tavuk görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Rüyada bir çuval patates görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş patates görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kabuklu patates görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, gelirinin daimi olacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yerden patates toplamak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlama patates görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, gelir elde edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments