Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu patates yemek

Rüyada tuzlu patates yemek

Rüyada tuzlu patates yemek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ticaretinin de hızlanacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu patates yemek gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada tuzlu patates yemek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu fıstık yemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri tuz yemek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu balık yemek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu erik yemek malının ve aşının da çoğalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz atmak ettikleri duanın kabul olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu ekmek yemek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments