Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta börek görmek

Rüyada pasta börek görmek

Rüyada pasta börek görmek derde ve kedere düşeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine inanılır.

Rüyada pasta börek gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada börek pasta görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına yorulur.

Rüyada pasta börek ikram etmek yapılan işte çok zarar edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek pişirmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pasta ve börek görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada pasta börek dağıtmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada pasta börek görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada pasta börek çörek görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments