Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına ip bağlamak

Rüyada ayağına ip bağlamak

Rüyada ayağına ip bağlamak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına ip bağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Rüyada ayağına ip bağlamak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa ip bağlamak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada parmağa ip bağlamak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı ipi bağlamak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beline ip bağlamak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bele ip bağlamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır ipi bağlamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalettir.

Rüyada ipleri birbirine bağlamak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments