Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta satmak

Rüyada pasta satmak

Rüyada pasta satmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada pasta satmak gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada pasta satmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada nişan pastası yemek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pasta mumu yakmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta süslemek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada küçük pasta yemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, işlerin devam edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yaş pasta istemek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada alman pastası görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında pasta görmek istediği başarıya kavuşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments