Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta hazırlamak

Rüyada pasta hazırlamak

Rüyada pasta hazırlamak suç işleyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, makbul olmayan işler yapacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta hazırlamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada pasta börek hazırlamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pasta hazırlamak huzursuz olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine yemek hazırlamak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine yemek hazırlamak parasız günler geçireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeyi hazırlamak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada misafire yatak hazırlamak hayatını ailesine adayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada bohça hazırlamak hastalıklarını yeneceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments