Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastaneden pasta almak

Rüyada pastaneden pasta almak

Rüyada pastaneden pasta almak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada pastaneden pasta almak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada pastanede pasta yemek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pastaneden pasta almak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, üzüntü yaşamaya inanılır.

Rüyada pasta pastane görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada pastanede görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada pastanede tatlı yemek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada pastaneye girmek sorunlarının çözüleceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pastaneden kurabiye almak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments