Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat giyindiğini görmek

Rüyada kat kat giyindiğini görmek

Rüyada kat kat giyindiğini görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, şansın yaver gideceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kat kat giyindiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada kat kat giyinmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kat kat giyindiğini görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin giyindiğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada kalın giyinmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin açık giyindiğini görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel giyindiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada mor giyinmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet eder.

Rüyada düğün için giyinmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments