Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pas temizlemek

Rüyada pas temizlemek

Rüyada pas temizlemek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pas temizlemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada pas temizlemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslanmış saat görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslanmış para görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı iğne görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Rüyada paslanmış kolye görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslanmış eşya görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada paslanmış kaşık görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Rüyada paslı makas görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments